• Реклама: 💰 Пополни свой портфель с минимальной комиссией на Transfer24.pro
  • Добро пожаловать на инвестиционный форум!

Во всем многообразии инвестиций трудно разобраться. MMGP станет вашим надежным помощником и путеводителем в мире инвестиций. Только самые последние тренды, передовые технологии и новые возможности. 400 тысяч пользователей уже выбрали нас. Самые актуальные новости, проверенные стратегии и способы заработка. Сюда люди приходят поделиться своим опытом, найти и обсудить новые перспективы. 16 миллионов сообщений, оставленных нашими пользователями, содержат их бесценный опыт и знания. Присоединяйтесь и вы!

Впрочем, для начала надо зарегистрироваться!
  • 🐑 Моисей водил бесплатно. А мы платим, хотя тоже планируем работать 40 лет! Принимай участие в партнеской программе MMGP
  • 📝 Знаешь буквы и умеешь их компоновать? Платим. Дорого. Бессрочная акция от MMGP: "ОПЛАТА ЗА СООБЩЕНИЯ"

eBTC.pro - Сервис обмена криптовалют - Страница 2

naz

Новичок
Реакции
1
Поинты
0.000

aidol

Новичок
Реакции
1
Поинты
0.000
Я був задоволений своєю досвідом обміну ETH на цьому сайті. Процес був швидким і безпроблемним. Курс обміну був конкурентоспроможним, і мої кошти були переказані на нову адресу швидко. Рекомендую цей обмінник для надійних та ефективних операцій обміну криптовалюти.

akwa4151

Новичок
Реакции
1
Поинты
0.000
Сайт обмінник криптовалют - це просто фантастика! Як активний учасник криптоспільноти, я завжди шукав найкращий спосіб обмінювати свої криптовалюти, і цей сайт виявився найкращим варіантом. Його інтерфейс є одним з найзручніших, які я коли-небудь бачив, і обмін тут здійснюється за кілька простих кроків. Крім того, швидкість обробки моїх транзакцій була неймовірною - все відбувається миттєво. Я також приємно здивований конкурентними курсами обміну, що дозволило мені отримати кращу вартість за свої криптовалюти. Крім того, сайт надає широкий вибір криптовалют для обміну, що забезпечує мені гнучкість та різноманітність в операціях. Я б без сумніву рекомендував цей сайт обмінника криптовалют іншим користувачам, які шукають надійний та зручний сервіс для своїх обмінних потреб.

lukss

Новичок
Реакции
1
Поинты
0.000
Я задоволений якістю обслуговування обміну криптовалют BTC. Команда підтримки завжди готова допомогти та відповісти на всі мої запитання. Крім того, їхні безпекові заходи дуже високі, що дає мені спокій при здійсненні транзакцій. Це один з найкращих обмінників, які я використовував, і я рекомендую його всім своїм друзям крипто-співтовариству!

Ebtcpro

Верифицирован
Реакции
1
Поинты
0.410

11.png

Друзья, кто из Вас задумывался над открытием собственного онлайн-обменника?
Мы подготовили для Вас пошаговую инструкцию:

BoxExchanger: Як відкрити власний онлайн-обмінник?​

Якщо ти давно хотів відкрити онлайн обмінник, але ніяк не наважувався через нестачу знань чи вмінь, то BoxExchanger якраз для тебе. Це – перший український самописний функціональний скрипт під обмінні сервіси, що відкриває перед клієнтами безліч можливостей і переваг.

А саме:

• Сучасна та зручна адмін-панель для зручного керування направленнями та розрахунками.
  • Великий вибір систем мерчантів та автовиплат, що дозволяє ефективно працювати з різними платіжними методами.
  • Інтегровані сервіси з автоматичною верифікацією, що спрощують процес підтвердження транзакцій та підвищують безпеку.
  • Клієнтська та технічна підтримка через окремі робочі групи у Телеграмі для персонального супроводу та консультацій.
  • Конкурентна ціна на нові персональні інтеграції платіжних методів, що робить скрипт доступним для різних бізнесів та проєктів.
  • Можливість автоматизації роботи без додаткових оплат, зокрема автоматичне хеджування на деяких біржах.
  • Безкоштовний телеграм бот з повним функціоналом, що допомагає спростити комунікацію з клієнтами та виконання операцій.
  • Повнофункціональний додаток для адміністратора обмінного сервісу на IOS та MAC OS, що забезпечує мобільний доступ та зручне управління.
  • Немає обмежень щодо персонального дизайну завдяки використанню прогресивного фреймворка для створення інтерфейсів користувача.
  • Кожен обмінний сервіс має персональну API, що дозволяє використовувати весь функціонал скрипта як додаткове програмне забезпечення для інших сайтів та інтернет-магазинів.
  • Безкоштовне пожиттєве оновлення функціоналу скрипта, незалежно від форми користування (оренда або повна ліцензія).
  • Компанія завжди спрямована на задоволення потреб клієнтів та відкрита для фідбеків та побажань, щоб покращувати продукт для партнерів.

Висока якість обслуговування клієнтів з BoxExchanger​

Співбесіда та спільний дзвінок: BoxExchanger завжди відкритий для комунікації зі своїми клієнтами. Їх команда цінує запитання, пропозиції та фідбек, і готова надати необхідну підтримку та консультації. Ти можеш бути впевнений, що твої питання будуть вирішені оперативно та професійно.

Персоналізований підхід: BoxExchanger пріоритетно ставиться до потреб своїх клієнтів, особливо з України. Вони розуміють, що важливо мати доступ до зручного та повнофункціонального обмінного сервісу, який відповідає унікальним вимогам. Тому вони пропонують гнучкі налаштування та можливості персоналізації, щоб задовольнити індивідуальні потреби.

Як почати співпрацю?​

Все досить просто, від тебе потрібно лише п'ять кроків:

1. Написати в службу підтримки на офіційному сайті BoxExchanger та надати запит на створення робочої групи;
2. Задати уточнюючі питання та отримати консультацію з інструкцією для СТАРТУ проєкту;
3. Купити доменне ім’я та орендувати VDS сервер (мінімальні вимоги: 2CPU, 2GB оперативної пам’яті, 30GB SSD диску), ОС Debian 10/11;
4. Створити обліковий запис на CloudFlare (захист від Ddos атак);
5. Оплатити оренду, або повну ліцензію та передати доступи розробнику;

Уже через декілька годин можна насолоджуватись власним обмінним сервісом.

Напиши в Службу підтримки на офіційному сайті BoxExchanger, вкажи промокод EBTC_06 та отримай знижку 4%.

АКЦІЯ діє з 20.06.2023р. по 10.07.2023р.

BoxExchanger: Как открыть собственный онлайн-обменник?

Если ты давно хотел открыть онлайн обменник, но никак не решался из-за недостатка знаний или умений, то BoxExchanger как раз для тебя. Это первый украинский самописный функциональный скрипт под обменные сервисы, открывающий перед клиентами множество возможностей и преимуществ.

А именно:

• Современная и удобная админ-панель для удобного управления направлениями и расчетами.
  • Большой выбор систем мерчантов и автовыплат, что позволяет эффективно работать с разными платежными методами.
  • Интегрированные сервисы с автоматической верификацией, что упрощает процесс подтверждения транзакций и повышает безопасность.
  • Клиентская и техническая поддержка через отдельные рабочие группы в телеграмме для персонального сопровождения и консультаций.
  • Конкурентная цена на новые персональные интеграции платежных методов делает скрипт доступным для различных бизнесов и проектов.
  • Возможность автоматизации работы без дополнительных оплат, включая автоматическое хеджирование на некоторых биржах.
  • Бесплатный телеграмм бот с полным функционалом, помогающий упростить коммуникацию с клиентами и выполнение операций.
  • Полнофункциональное приложение для администратора обменного сервиса на IOS и MAC OS, обеспечивающее мобильный доступ и удобное управление.
  • Нет ограничений по персональному дизайну благодаря использованию прогрессивного фреймворка для создания пользовательских интерфейсов.
  • Каждый обменный сервис имеет персональную API, позволяющую использовать весь функционал скрипта в качестве дополнительного программного обеспечения для других сайтов и интернет-магазинов.
  • Бесплатное пожизненное обновление функционала скрипта независимо от формы пользования (аренда или полная лицензия).
  • Компания всегда направлена на удовлетворение потребностей клиентов и открыта для фидбеков и пожеланий для улучшения продукта для партнеров.
  • Высокое качество обслуживания клиентов с BoxExchanger

Собеседование и общий звонок: BoxExchanger всегда открыт для коммуникации со своими клиентами. Их команда ценит вопросы, предложения и фидбеки, и готова оказать необходимую поддержку и консультации. Ты можешь быть уверен, что твои вопросы будут решены оперативно и профессионально.

Персонализированный подход: BoxExchanger приоритетно относится к потребностям своих клиентов, особенно из Украины. Они понимают, что важно иметь доступ к удобному и полнофункциональному обменному сервису, отвечающему уникальным требованиям. Поэтому они предлагают гибкие настройки и возможности персонализации для удовлетворения индивидуальных потребностей.
Как начать сотрудничество?
Все достаточно просто, от тебя требуется всего пять шагов:

1. Написать в службу поддержки на официальном сайте BoxExchanger и предоставить запрос на создание рабочей группы;
  2. Задать уточняющие вопросы и получить консультацию с инструкцией для СТАРТА проекта;
  3. Купить доменное имя и арендовать VDS сервер (минимальные требования: 2CPU, 2GB оперативной памяти, 30GB SSD диска), ОС Debian 10/11;
  4. Создать аккаунт на CloudFlare (защита от Ddos атак);
  5. Оплатить аренду или полную лицензию и передать доступы разработчику;
Уже через несколько часов можно наслаждаться своим обменным сервисом.

Напиши в Службу поддержки на официальном сайте BoxExchanger, укажи промокод EBTC_06 и получи скидку 4%.

АКЦИЯ действует с 20.06.2023г. по 10.07.2023г.

Последнее редактирование модератором:

mkss

Новичок
Реакции
0
Поинты
0.000

treisss

Новичок
Реакции
0
Поинты
0.000
Цей обмінник криптовалют - справжня знахідка для мене! Я ціную швидкість та безпеку у всіх моїх транзакціях, і цей сервіс відповідає всім моїм вимогам. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, і навіть новачок зможе легко зрозуміти процес обміну. Я вже рекомендував цей обмінник своїм колегам по роботі і всі були дуже задоволені. Прекрасна робота!

sasha_shi

Новичок
Реакции
0
Поинты
0.000

kira3226

Новичок
Реакции
1
Поинты
0.000
Цей обмінник криптовалют просто фантастичний! Я вже скористався їхніми послугами кілька разів і кожен раз був задоволений. Швидкість обробки моїх транзакцій була вражаючою, а їхня підтримка клієнтів завжди була дуже допомогливою. Рекомендую всім!

bilka_

Новичок
Реакции
1
Поинты
0.000
Я вже декілька разів користувався обмінником криптовалют, і завжди залишався задоволений результатом. Особливо мені сподобалася можливість обміну ефіріуму . Цей сервіс має дуже зручний інтерфейс, а процес обміну займає всього кілька хвилин. Рекомендую спробувати!

olexiyy

Новичок
Реакции
1
Поинты
0.000
Я дуже задоволений обслуговуванням на цьому сайті обмінник криптовалют! Швидкість та ефективність перетворення моїх криптовалют були вражаючими. Також хочу відзначити зручний інтерфейс та простоту використання платформи. З нетерпінням чекаю на майбутні обміни!

Ebtcpro

Верифицирован
Реакции
1
Поинты
0.410
11.png

eBTCpro - автоматический обменник криптовалют, помогающий Вам быстро и надежно обменять криптовалюту на фиатные средства.

Дорогие друзья!

В Телеграме создано несколько мошеннических каналов и аккаунтов!
А так же мошеннический Телеграм Бот @EbtcPR0Bot
Будьте внимательны! Всегда проверяйте юзернейм (не название, а именно юзернейм).

Наш Телеграм аккаунт @Ebtcpro - другого не существует!
Наш Телеграм бот @EbtcProBot - другого не существует!

Напоминаем, что для связи с нами есть телеграм @Ebtcpro а так же онлайн чат на сайте https://www.ebtc.pro/

Мы продолжаем совершенствоваться и развиваться для наших клиентов.
С уважением, Ваш eBTC.pro

vlol

Новичок
Реакции
1
Поинты
0.000
Сайт обмінника криптовалют - просто фантастика! Я зовсім не знаю нічого про криптовалюти, але завдяки цьому сайту зміг швидко та легко обміняти свої гроші на Bitcoin. Інтерфейс сайту дуже інтуїтивно зрозумілий, операції проводяться миттєво, а комісії - незначні. Я в захваті від цього обмінника і раджу його всім, хто хоче займатися криптовалютами!

rokl

Новичок
Реакции
1
Поинты
0.000
Користувався послугами цього обмінника криптовалют, і залишився вражений швидкістю та ефективністю їхньої роботи. Все пройшло бездоганно, гроші були обмінені миттєво, а комісія була дуже низькою. Рекомендую цей обмінник всім, хто шукає надійне місце для обміну криптовалют!

Ebtcpro

Верифицирован
Реакции
1
Поинты
0.410
Я дуже задоволений обслуговуванням на цьому сайті обмінник криптовалют! Швидкість та ефективність перетворення моїх криптовалют були вражаючими. Також хочу відзначити зручний інтерфейс та простоту використання платформи. З нетерпінням чекаю на майбутні обміни!
Дякуємо

Спасибо

Ebtcpro

Верифицирован
Реакции
1
Поинты
0.410
Користувався послугами цього обмінника криптовалют, і залишився вражений швидкістю та ефективністю їхньої роботи. Все пройшло бездоганно, гроші були обмінені миттєво, а комісія була дуже низькою. Рекомендую цей обмінник всім, хто шукає надійне місце для обміну криптовалют!
Дякуюємо

Спасибо

Ebtcpro

Верифицирован
Реакции
1
Поинты
0.410
Цей обмінник криптовалют просто фантастичний! Я вже скористався їхніми послугами кілька разів і кожен раз був задоволений. Швидкість обробки моїх транзакцій була вражаючою, а їхня підтримка клієнтів завжди була дуже допомогливою. Рекомендую всім!
Дякуємо

Спасибо

Ebtcpro

Верифицирован
Реакции
1
Поинты
0.410
Обмінник працює швидко і надійно, зареєструватись легко, великий вибір криптовалют, користуюсь досить часто, завжди задоволений.
Дякуємо, що користуєтесь нашим сервісом. Ми прагнемо бути клієнтоорієнтованими та проводити обміни швидко і зручно.

Спасибо, что пользуетесь нашим сервисом. Мы стремимся быть клиентоориентированными и производить обмены быстро и удобно.

Ebtcpro

Верифицирован
Реакции
1
Поинты
0.410
Дякуємо, що користуєтесь нашим сервісом. Ми прагнемо бути клієнтоорієнтованими та проводити обміни швидко і зручно.

Спасибо, что пользуетесь нашим сервисом. Мы стремимся быть клиентоориентированными и производить обмены быстро и удобно.

Сверху Снизу