Ответ: з України - ВСІ СЮДИ!
Оце так дебільне брехливе фото , в мене просто слів немає .
Непогано комуняки попрацювали і зараз працюють , щоб задурити ваші бідні голови підлою брехнею .
Як ви одного не можете зрозуміти - ви тут не жили , а я живу і я давно цікавився історією , але не тією , що вам большевики втовкмачували в ваші голови , а справжньою історією .
І їздив по селам моєї області , і говорив зі старими людьми , які жили в той час , які на старості років не взяли би гріх на душу брехати мені , та і не могли вони брехати ОДИНАКОВО .
Бандерівці вбивали , так , але ж не дітей , а комуняк вбивали , які своїми брудними чоботами прийшли загарбати Україну і нищити український народ .
В мене є десятки знайомих , батьків і дідів яких комуняки вивезли до сибіру , а знаєте за що ? тільки за те , що вони були хорошими хазяївами , мали добру господарку . Вночі підлота приходила з автоматами , давала годину на збори і цілі вагони таких сімей вивозили в Сибір , забравши все їхнє майно в ,,калхози ,,
А потім кумуняки присилали зі сходу свого голодранця ,,предсєдатєля калхоза ,,
На рахунок вашої брехливої фотки - село Лозова недалеко від Тернополя і немає там ніяких алей і ніколи не було . Але ж ви не повірите мені .
Хоче хто вже дуже затятий комуняка , може приїхати в це село і спитатися в старих людей , правда це чи підла брехня .
І в Польщі я багато раз був - всю Польщу об їздив - НЕМАЄ ТАМ ТАКИХ алей , де це робили українці , розумієте Н Е М А Є .
Про Володимира Малкоша - прочитайте його статтю .
http://www.galychyna.if.ua/index.php?id=single&no_cache=1&
tx_ttnews[pS]=122
НІКОЛИ в нас не буде нормальної держави з такими людьми і такими їхніми поглядами на Україну , патріотизм і націоналізм .
Все , всіх большевицько-комуняцьких апологетів я не перекричу .
А ви , velgo , взнаєте статистику по вашому місті по виданнях рос. і укр. мовами , щоб доказати вашу правоту про ущемлення ,,вашої,, мови чи будете демагогією займатися і бризкати слиною на всі боки?
І називати націоналізм фашизмом це справжній....читайте по буквах дуже уважно Д Е Б І Л І З М